ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής

Εκλογές 2023: Κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής IN TIME

«Κλειδωμένη» φέρεται να είναι η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, στην περιφέρεια των Σερρών, στην εκλογική αναμέτρηση της 21η Μαίου σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, με δεδομένο ότι παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, υπήρξαν πληροφορίες ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Όπως φαίνεται, ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές γρήγορα διαψεύστηκαν, καθώς έχει διαρρεύσει ότι, η πρόθεση του Καραμανλή ήταν να «κατέβει» κανονικά στις εκλογές.

Αυτή η πρόθεση φαίνεται να υλοποιείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, και η υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή στις Σέρρες, με τη Νέα Δημοκρατία, φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει». Ο πρώην υπουργός, πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει για την ελληνική Βουλή από το 2015. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλο αυτό το διάστημα ο κ. Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ