ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για ακαταδίωκτο εμπειρογνωμόνων: Αδιανόητη προσβολή στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ για ακαταδίωκτο εμπειρογνωμόνων: Αδιανόητη προσβολή στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Για αδιανόητη προσβολή στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την κυβερνητική απάντηση για το ακαταδίωκτο στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης.

«Η ψήφιση ακαταδίωκτου για την Επιτροπή που σύστησε ο πρωθυπουργός για το δυστύχημα των Τεμπών είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της συγκάλυψης.


Η δικαιολογία, ωστόσο, του αρμόδιου υφυπουργού, Μιχάλη Παπαδόπουλου, πως ψηφίζουν το ακαταδίωκτο για να «θωρακίσουν την ανεξαρτησία» της Επιτροπής, που οι ίδιοι όρισαν για να τους ελέγξει, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της αναξιοπρέπειας και μίας αδιανόητης προσβολής στα θύματα και τις οικογένειές τους», επισημαίνουν στην Κουμουνδούρου.

«Απέναντι στο αίτημα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας για αλήθεια στα αίτια της τραγωδίας, ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης», προσθέτουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ