Στις Βρυξέλλες την Τρίτη ο Νίκος Δένδιας για τη συνάντηση επιτροπής του ΝΑΤΟ
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση της Επιτροπής ΝΑΤΟ – Ουκρανίας (NUC) σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, με συμμετοχή και του Ουκρανού υπουργού Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα.
Οι συζητήσεις κατά την ανωτέρω συνάντηση αναμένεται να επικεντρωθούν, μεταξύ άλλων, σε θέματα σχετικά με τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της Ουκρανίας, από πλευράς ΝΑΤΟ, για την αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής.
Σημειώνεται ότι της συνάντησης της Επιτροπής ΝΑΤΟ – Ουκρανίας θα προηγηθεί σύντομη τελετή εισδοχής της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ.
Η Σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ πραγματοποιείται τρεις μήνες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία θα λάβει χώρα στο Βίλνιους, τον Ιούλιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας για φράχτη στον Έβρο: Ματαιοπονούν με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων
Επενδύσεις και ενέργεια στην ατζέντα της συνάντησης των ΥΠΕΞ Ελλάδας-ΗΑΕ στην Αθήνα
Μικρή «ανάσα» στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων
11:51
Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά τεράστιες ποσότητες βομβών αξίας 2,7 δισ. δολαρίων
11:48
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32