ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Επίσκεψη σε παραγωγικές και τεχνολογικές μονάδες

Στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Επίσκεψη σε παραγωγικές και τεχνολογικές μονάδες
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης IN TIME / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην Ιωάννινα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (5/4) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας θα επισκεφθεί παραγωγικές και τεχνολογικές μονάδες στην περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ στη 13:30 θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Ήπειρο του 2030.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Παράλληλα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού, κυβερνητικά κλιμάκια βρίσκονται στην Άρτα, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα και συμμετέχουν σε συσκέψεις και συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς.

Μεταξύ των προσώπων που συμπεριλαμβάνονται στα κυβερνητικά κλιμάκια, σύμφωνα με το epiruspost.grείναι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεζυρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ