ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: «Σκέφτομαι σοβαρά να διεκδικήσω το Δήμο της Αθήνας»

Νίκος Παππάς: «Σκέφτομαι σοβαρά να διεκδικήσω το Δήμο της Αθήνας»
Ο μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / ΙΝ ΤΙΜΕ

Στον πολιτικό στίβο αποφάσισε να κατέβει ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος γνωστοποίησε την πρόθεσή  του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα», δήλωσε ο γνωστός παίκτης σε συνέντευξή του στη Radcast.

Ο κ. Παππάς αποκάλυψε πως δέχθηκε σχετικά τηλεφωνήματα τόσο από τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, όσο και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Πρόσθεσε ωστόσο, πως δεν ταυτίζεται με κάποιο συγκεκριμένο κόμμα.

«Κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα. Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος».

Έτσι, κατέληξε: «Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ