Παναγιωτόπουλος: Θέλουμε τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά και της Ελευσίνας ενεργά
Ανανεώθηκε:
Την Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής για τον εκσυγχρονισμό από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά των τεσσάρων φρεγατών κλάσης ΜΕΚΟ ενημερώνει αύριο (7/4) ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.
«Θέλουμε τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά και της Ελευσίνας να είναι ζωντανά, ενεργά και λειτουργικά», ανέφερε ο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο συζήτησης για την «Κύρωση του Μνημονίου Συμφωνίας (ΜοΑ) μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Οργανισμού Επικοινωνιών και Πληροφορικής του ΝΑΤΟ (NCIO) εκπροσωπούμενου από την Υπηρεσία Επικοινωνιών και Πληροφορικής του ΝΑΤΟ (Υπηρεσία NCIA) όσον αφορά στη συνεργασία σε δραστηριότητες συσκέψεων, διοίκησης, ελέγχου, επικοινωνιών, πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης (C4ISR Activities).
Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα προμήθειας τεσσάρων νέων κορβετών για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού ανέφερε πως θέση της κυβέρνησης είναι πως μέχρι να υποδεχθούμε την πρώτη κορβέτα που θα ναυπηγηθεί στο εξωτερικό, οι υπόλοιπες να ναυπηγηθούν στα ελληνικά Ναυπηγεία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ν. Παναγιωτόπουλος: Ενισχύουμε τις ΕΔ παρά το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας
Ακάρ σε Παναγιωτόπουλο: Να λύσουμε με ειρηνικό τρόπο τις διαφορές μας
Συναγερμός για μεγάλη φωτιά σε στρατόπεδο της Τεχεράνης - Αναφορές για έκρηξη (vids)
07:35
Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το Αριστοτέλειο - Πάνω από 200 προσαγωγές
07:30
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από τις αρχές της Αυστραλίας ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ
07:22
«Κάτι θα μπορούσε να γίνει»: Αισιόδοξος ο Τραμπ μετά τις συνομιλίες για την Ουκρανία - Ο στόχος για συμφωνία το Μάρτιο
07:21