ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Χυδαία η στοχοποίηση Ραγκούση από τη Νέα Δημοκρατία»

ΣΥΡΙΖΑ: «Χυδαία η στοχοποίηση Ραγκούση από τη Νέα Δημοκρατία»
Ο Γιάννης Ραγκούσης INTIME ΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πως επενδύει αποκλειστικά «στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news» κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση του Γιάννη Ραγκούση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «χυδαία στοχοποίηση» του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως «το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο».

«Με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ περνά μάλιστα στην αντεπίθεση και αναφέρει πως η ΝΔ «καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι : Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του.

Και αυτά από το κόμμα που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore.

Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα. Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ