Εκλογές 2023: Υποψήφιος και στην Α' Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Την απόφαση του να είναι υποψήφιος και στην Α’ Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία».
Έτσι ο πρωθυπουργός πια «κλείδωσε» και τις τρεις του επιλογές ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας αλλά και στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε μια καλή κουβέντα να πει και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, του οποίου τη θέση θα καταλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
«Ο Κώστας Καραμανλής έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Και εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ. Άλλωστε υπό τη δική του ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική. Γι αυτό και είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης.
Όσον αφορά τη δική μου υποψηφιότητα, έχω ασχοληθεί τόσο πολύ και συστηματικά με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ώστε ήδη αισθάνομαι βουλευτής της. Στις προσεχείς εκλογές, ναι, θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, δείχνοντας με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο το ενδιαφέρουν μου για την πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημοσκόπηση GPO: Στο 4,8% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ
Κάγια Κάλλας: «Οι ΗΠΑ παραμένουν ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Ευρώπης»
12:20
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πορείες, εκδηλώσεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν (pics&vid)
12:10
Νότια Αφρική: Έντεκα νεκροί από επίθεση ενόπλων σε ξενοδοχείο (vid)
12:02
Ανω Λιόσια: 16χρονος κλείδωσε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο αμάξι και έφυγε
12:00