ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η «δήθεν δικαίωση» Χειμάρα και τα ερωτήματα για τις «γαλάζες ακρίδες»

ΣΥΡΙΖΑ: Η «δήθεν δικαίωση» Χειμάρα και τα ερωτήματα για τις «γαλάζες ακρίδες»
ΙΝΤΙΜΕ

«Τρεις ημέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα» σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  την απόσυρση του βουλευτή Φθιώτιδας από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σε ανακοίνωση του θέτει ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη γι αυτό που αποκαλεί «άλλες γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, θεωρώντας ο πρωθυπουργός θα τους διατηρήσει στη θέση τους, αναφέροντας: «Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των πάτσηδων και των γαλάζιων ακρίδων».

«Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικώς δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα. Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη δύο εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον αναπτυξιακό νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ κι ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ