ΣΥΡΙΖΑ: Η «δήθεν δικαίωση» Χειμάρα και τα ερωτήματα για τις «γαλάζες ακρίδες»
Ανανεώθηκε:
«Τρεις ημέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα» σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την απόσυρση του βουλευτή Φθιώτιδας από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Σε ανακοίνωση του θέτει ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη γι αυτό που αποκαλεί «άλλες γαλάζιες ακρίδες» στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, θεωρώντας ο πρωθυπουργός θα τους διατηρήσει στη θέση τους, αναφέροντας: «Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των πάτσηδων και των γαλάζιων ακρίδων».
«Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικώς δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα. Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη δύο εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον αναπτυξιακό νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ κι ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία Τζανερρίκου: O Μητσοτάκης γίνεται ο μεγαλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς
Τσίπρας από Καλλιθέα: Τελευταίο Πάσχα που το τραπέζι στο σπίτι θα είναι τόσο φτωχό
Οικονομου για ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρως αναξιόπιστοι σε αυτά που τάζουν
ΗΠΑ: Μεγάλες ολονύχτιες διαδηλώσεις στην Μινεάπολη ενάντια στην δολοφονία αμερικανίδας από την ICE
20:27
ΚΚΕ: Η συμφωνία ΕΕ-MERCOSUR αποτελεί μια ακόμα εχθρική πράξη προς τους βιοπαλαιστές αγρότες
20:15
«Είχα πάρει την ομάδα μεθυσμένος, δεν θυμόμουν καν ότι την πήρα», λέει ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ
20:03
Βενεζουέλα: Αφέθηκαν ελεύθεροι 18 πολιτικοί κρατούμενοι
19:57