Το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας: Ο ρόλος της Ελλάδας στη διεθνή «σκακιέρα»
Ανανεώθηκε:
Με κεντρικό σύνθημα «Σταθερά, τολμηρά, μπροστά» βγήκε στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό σποτ που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο προβάλλει τις διπλωματικές ενέργειες της Ελλάδας κατά την τελευταία τετραετία.
Στα πλάνα που ακολουθούν προβάλλονται ο φράκτης του Έβρου, τα νέα πολεμικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας Rafale, οι νέες φρεγάτες που κατασκευάζονται στην Γαλλία και οι επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε στρατηγικούς συμμάχους και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Στο πρώτο μέρος του βίντεο αναφέρεται πως: «Η Ελλάδα σήμερα έχει συνάψει συμφωνίες που ενισχύουν την ασφάλειά της, με Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο και ΗΑΕ».
Στη συνέχεια σημειώνεται ο ρόλος της χώρας στις διεθνείς εξελίξεις: «Εκπροσωπείται επάξια στο εξωτερικό και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Καταλήγοντας, επισημαίνεται πως (η Ελλάδα): «Προστατεύει τα σύνορά της. Εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της. Οριοθετεί τις ΑΟΖ της. Επεκτείνει τα Χωρικά της Ύδατα».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σχόλιο που έγραψε πάνω από την ανάρτηση του βίντεο αναφέρει:
Καθήκον κάθε Πρωθυπουργού είναι να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή. Να δυναμώνει τη φωνή της στο εξωτερικό. Να υπερασπίζεται με σθένος τα συμφέροντα της Πατρίδας μας. Και αυτό το καθήκον ήταν πάντα ο οδηγός μου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ξέρω, αποτελώ στόχο - Το πρώτο σποτ για τις εκλογές
«Σταθερά, τολμηρά, μπροστά» - Το σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές
SPONSORED
Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι οκτώ κατηγορούμενοι για τη ληστεία στην Κάτω Τιθορέα
16:22
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πράσινο φως» για τη συγκρότηση Ειδικού Δικαστηρίου για εγκλήματα της Ρωσίας
16:10
Πτώση στις διεθνείς αγορές υπό την πίεση του φόβου για τον πληθωρισμό
16:04
Ζευγάρι αλλοδαπών πίσω από μπαράζ κλοπών και απόπειρες διαρρήξεων στη Ρόδο
15:59