«Τουλάχιστον δεν ξαναεύχονται να πεθάνω»: Τι απαντά ο Πλεύρης για τη φωτογραφία με τον Κασιδιάρη
Απάντηση μέσω κοινωνικών δικτύων για τη φωτογραφία του ίδιου να κάνει χειραψία με τον Ηλία Κασιδιάρη έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, εξηγώντας πως πρόκειται για εικόνα έξι ετών.
Όπως είπε ο ίδιος, σχολιάζοντας την αναδημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας σε κοινωνικά δίκτυα, η φωτογραφία ελήφθη τον Ιανουάριο του 2017, όταν είχε επιστρέψει στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά τη δίμηνη νοσηλεία του.
Ο κ. Πλεύρης είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς είχε διαγνωστεί με σηψαιμία λόγω ενδονοσοκομειακής μόλυνσης τον Νοέμβριο του 2016.
«Τότε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Κασιδιάρης μου ευχήθηκαν περαστικά. Τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη φωτό για μικροκομματικούς λόγους.Ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναεύχονται να πεθάνω» προσθέτει ο Θάνος Πλεύρης στην ανάρτησή του» έγραψε ο υπουργός Υγείας στο Twitter.
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49