ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Βραβείο θράσους διεκδικεί η κυβέρνηση

Κουτσούμπας: Βραβείο θράσους διεκδικεί η κυβέρνηση
Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον αναπτυξιακό νόμο εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

«Το παραμύθι περί δίκαιης ανάπτυξης είναι παλιό, αλλά η νέα αφήγηση από τον σημερινό Πρωθυπουργό παίρνει το πρώτο βραβείο του θράσους και της πολιτικής εξαπάτησης» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η κυβέρνηση καταφεύγει στην προπαγάνδα των κόκκινων γραμμών, όταν αποκαλύπτεται ότι δεν υπήρξαν ποτέ οι κόκκινες γραμμές υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων» σημείωσε και πρόσθεσε: «Η πραγματική κόκκινη γραμμή είναι μια και χαράσσεται με γνώμονα τα συμφέροντα του κεφαλαίου».

«Άλλο πράγμα η ανάπτυξη για τον εργάτη, τον εργαζόμενο και άλλο η ανάπτυξη των συμφερόντων για τον καπιταλιστή, τον βιομήχανο και τον εφοπλιστή. Με τους δεύτερους είναι ο αναπτυξιακός νόμος της κυβέρνησης» υπογράμμισε.

«Έτσι εξηγείται το ‘μπράβο’ που ακούσατε από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και από όλα τα κοράκια που ξεζουμίζουν όλους τους λαούς» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ