Ευχές Τσίπρα για Πάσχα: «Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα, ας ακολουθήσουν κι άλλες»
Την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες «αναστάσεις», προσωπικές και συλλογικές, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα, και συμμετείχε νωρίτερα στο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων.
«Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα. Με την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες, προσωπικές και συλλογικές. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου γης», αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.
Το έθιμο των μπότηδων τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας
Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα πέταξε τον δικό του μπότη από μπαλκόνι στο Λιστόν.

Το σπάσιμο των κανατιών συμβολίζει την απομάκρυνση της κακοτυχίας, γι’ αυτό μέχρι και σήμερα τα κομμάτια από τους σπασμένους «μπότηδες» τα παίρνουν στο σπίτι τους οι Κερκυραίοι αλλά και πολλοί επισκέπτες του νησιού, προκειμένου να τους φέρουν καλοτυχία και ευμάρεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρκυρα: Εντυπωσιακό για άλλη μια χρονιά το σπάσιμο των μπότηδων - Το έθιμο τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας
Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη σε εφημερεύοντα νοσοκομεία – Κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους
16:40
«Αργή αλλά σταθερή πρόοδο» στις ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ - Ουκρανίας βλέπει η Μόσχα
16:27
Ρεκόρ Γκίνες: Το «White Christmas» είναι το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών
16:02
Πολωνικά πολεμικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος επάνω από την Βαλτική
15:48