ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Χρονοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της σε ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

Ελένη Χρονοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της σε ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη
Η Ελένη Χρονοπούλου Glomex / ΣΚΑΪ

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας της για βιασμό από τον Αλέξη Γεωργούλη, έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Χρονοπούλου. Η ίδια, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έδωσε το «παρών» στην ομιλία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα στον Βαγγέλη Τσόγκα, εκ των επιτελών του κυρίου Ανδρουλάκη.

Η Ελένη Χρονοπούλου έδειχνε χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανάμεσα στο πλήθος που παρακολουθούσε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Χρονοπούλου επρόκειτο να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ως εκπρόσωπος της ομογένειας καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

Η συνέχεια της υπόθεσης Γεωργούλη

Εν τω μεταξύ στις 8 Μαΐου αναμένεται να οριστεί εισηγητής από την Επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, όπου θα κριθεί η άρση της ασυλίας του Ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συζήτηση για την υπόθεση του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή είναι πολύ πιθανό να αρχίσει στις 30 Μαΐου. Ενδέχεται επίσης να καλέσουν αρχικά τον Ευρωβουλευτή κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι έχει επανέλθει στο προσκήνιο και το θέμα της συμπεριφοράς του Αλέξη Γεωργούλη απέναντι στους συνεργάτες του. Όπως λένε πηγές από το Ευρωκοινοβούλιο, ήταν κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες ότι είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους, οι παραιτήσεις από το γραφείο του «έπεφταν βροχή», ενώ επέλεγε κυρίως ασκούμενους.

Κάποιοι φέρεται να έλεγαν ότι «δεν αντέχουμε άλλο, δεν μπορούμε άλλο τη συμπεριφορά του». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, «έκαναν λόγο για μπούλινγκ και προτιμούσαν να φύγουν, να προσπαθήσουν να βρουν μια άλλη δουλειά γιατί δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ