ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η αντεπίθεση Ανδρουλάκη στο pressing της Νέας Δημοκρατίας

ΠΑΣΟΚ: Η αντεπίθεση Ανδρουλάκη στο pressing της Νέας Δημοκρατίας
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φουλ της επίθεσης παίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά το pressing της Νέας Δημοκρατίας προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Περνώντας στην αντεπίθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τους τόνους και επιχειρεί να αποδομήσει πλήρως το γαλάζιο αφήγημα, όπως τίθεται από τον πρωθυπουργό σε όλες του τις τελευταίες ομιλίες.

Οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη μπορεί να προκύψει από την «πίσω πόρτα» Βαρουφάκης, αποτελούν για τη Χαριλάου Τρικούπη σχέδιο της Πειραιώς για να φοβίσει όχι μόνον τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να αποτρέψει τον «επαναπατρισμό» εκείνων που προέρχονται από τον χώρο και στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόσο από το Αγρίνιο όσο και με δηλώσεις του από την Άρτα όπου περιόδευσε χθες Τρίτη, μίλησε για πρωταπριλιάτικο αστείο και fake news.

«Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε σε όλους τους τόνους πως η θέση του κόμματός του είναι ξεκάθαρη. «Ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, αυτός (σ.σ. Μητσοτάκης) συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες», είπε στις δηλώσεις του.

Στρέφοντας τα πυρά του εναντίον του κ. Μητσοτάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για «τσουβάλιασμα του ΠΑΣΟΚ» με το κόμμα της δραχμής του Γιάνη Βαρουφάκη και διαμήνυσε ότι «όσο κι αν θέλουν να διαστρεβλώσουν τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, η Δημοκρατική Παράταξη ήταν το μόνο κόμμα που, -από την αρχή της κρίσης και της χρεοκοπίας που άφησε πίσω του ο κ. Καραμανλής-, κράτησε σταθερή θέση. Χαρακτήρισε δε, τις αναφορές του πρωθυπουργού σε τερατογενέσεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί με υγειονομικούς στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ