ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Δεν τα βρήκαν τα κόμματα – Νέα συνεδρίαση το Σάββατο

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Δεν τα βρήκαν τα κόμματα – Νέα συνεδρίαση το Σάββατο
Η Διακομματική Επιτροπή ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Άκαρπη η συζήτηση για τα ντιμπέιτ στη Διακομματική Επιτροπή, με τα κόμματα να μην καταλήγουν σε κάποια συμφωνία για την ή τις τηλεμαχίες και να ανανεώνουν το «ραντεβού» τους για το Σάββατο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί ένα ντιμπέιτ με όλους τους υποψήφιους πριν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου και δεν αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητά και τηλεμαχία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Με τη σειρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί σε ντιμπέιτ όλων των υποψηφίων πριν από τις πρώτες κάλπες αλλά επιθυμεί και ένα... ενώπιος ενωπίω του αρχηγού του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία αντίρρηση για ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών πριν από τις εκλογές του Μαΐου, ωστόσο επιμένει και σε δεύτερη τηλεμαχία πριν από το δεύτερο γύρο, που θεωρείται βέβαιο ότι θα χρειαστεί λόγω της απλής αναλογικής.

Ωστόσο, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να ξεκαθαρίσει πλήρως τη στάση της, άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται για άλλη εκλογική διαδικασία και δεν θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις άμεσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ