Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ
Σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε στα social media:
«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοδωρικάκος για βιασμό 12χρονης: «Άθλια συκοφαντία ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει συγκάλυψη»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30