ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Επικεφαλής ο Όθων Ηλιόπουλος

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Επικεφαλής ο Όθων Ηλιόπουλος
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Eurokinissi

Με την Πόπη Τσαπανίδου και σε ρόλο παρουσιάστριας έγινε γνωστό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό συμμετέχουν σε ποσοστό 50%, για πρώτη φορά στα ελληνικά πολιτικά χρονικά, γυναίκες, καθώς κι επιστήμονες διεθνούς κύρους, νέοι κι άνθρωποι της παραγωγής.

Επικεφαλής του τίθεται ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος.

Στις υπόλοιπες τρεις εκλόγιμες θέσεις τοποθετήθηκαν- με τη σειρά παρουσίασης- η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλης Αποστολάκης και η ίδια η κυρία Τσαπανίδου.

Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου, στην έκτη θέση η ΑμΕΑ πολιτικός μηχανικός Τζένη Λειβαδάρου, στην έβδομη ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Θανάσης Τσακρής, στην όγδοη θέση το πρώην στέλεχος της Κομισιόν, Ζωρζέτα Λάλη, στην ένατη ο επιχειρηματίας κι απόδημος Έλληνας Στέφανος Κασσελάκης , στη δέκατη η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, στην ενδέκατη ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, στη δωδέκατη η ερευνήτρια της ΝΑΣΑ, Νατάσσα Ρωμανού, στη 13η ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης, στη 14η η δημοσιογράφος και χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη και στη 15η τιμητική θέση ο πρώην υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ