ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Αστείο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη στελέχη της Ελληνικής Λύσης

Σκέρτσος: Αστείο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη στελέχη της Ελληνικής Λύσης
Ο Άκης Σκέρτσος ΙΝΤΙΜΕ

«Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης ενόψει των εκλογών. Είναι μία ατυχής απόπειρα εμπλοκής της Νέας Δημοκρατίας στο εσωτερικό ξεκαθάρισμα που επιχειρεί ο κ. Βελόπουλος στο κόμμα του» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος 'Ακης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής».

Σε ερώτηση για το σχέδιο «Δήμητρα» που παρουσίασε το ΜέΡΑ25 αφού σημειώνει ότι μοιάζει με κακόγουστη φάρσα τονίζει «Η χώρα εξακολουθεί να πληρώνει βαρύτατο τίμημα εξαιτίας των τυχοδιωκτισμών του δίδυμου Τσίπρα-Βαρουφάκη το 2015. Δεκάδες δις ευρώ επιπλέον χρέους, κλειστές τράπεζες, ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια. Τώρα ο κ. Βαρουφάκης επανέρχεται αμετανόητος επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ανεδαφικές θεωρίες επενδύοντας στην εφήμερη δημοσιότητα και στοχεύοντας στην αντισυστημική ψήφο. Είναι αυτές οι θεωρίες που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει αν του δοθεί η δυνατότητα μέσω κάποιου σχήματος "κυβέρνησης ηττημένων"».

«Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα δώσουν σε αυτά τα σενάρια την πρέπουσα απάντηση στις 21 Μαίου» συμπληρώνει ο κ. Σκέρτσος.

Τέλος, για τον τρόπο εκλογής των ευρωβουλευτών επισημαίνει ότι η εκλογή των ευρωβουλευτών από μία ενιαία εκλογική περιφέρεια που περιλαμβάνει όλη τη χώρα, έχει καταλήξει να ευνοεί τους πλέον προβεβλημένους υποψήφιους και όχι απαραίτητα τους πλέον ικανούς και η προεκλογική εκστρατεία απαιτεί τη διάθεση σημαντικών ποσών από μέρους των υποψηφίων, μία δυνατότητα, που όπως αναφέρει, λίγοι έχουν.

«Ο πρωθυπουργός έχει ήδη αναφέρει ότι σκέφτεται την επαναφορά της λίστας και αυτό είναι κάτι που θα εξετάσει η επόμενη κυβέρνηση» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ