ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός: «Άστοχη» η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ για τις συνεργασίες

Ρωμανός: «Άστοχη» η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ για τις συνεργασίες
O διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, EURONIKISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Άστοχη» χαρακτήρισε την τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Καούκη περί συνεργασιών, εάν δεν καταστεί δυνατή η αυτοδυναμία,ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔΝίκος Ρωμανός,

Ειδικότερα, ο κ. Ρωμανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται η Νέα Δημοκρατία να επιχειρήσει να βρει τρόπους να παρακάμψει την ετυμηγορία» των πολιτών.

Αναλυτικότερα, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ σημείωσε: «Σχετικά με άστοχη τοποθέτηση υποψήφιου βουλευτή μας νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά με απόλυτη καθαρότητα ότι απευθυνόμαστε στους πολίτες με μια πολύ καθαρή πρόταση. Όπως δήλωσε κι εχθές ο Πρωθυπουργός στο Πρώτο Θέμα, δεν πρόκειται υπό καμία συνθήκη η Νέα Δημοκρατία να επιχειρήσει να βρει τρόπους να παρακάμψει την ετυμηγορία τους. Τελεία και παύλα».

Η δήλωση του υποψηφίου βουλευτή που έφερε την ανάρτηση Ρωμανού

Νωρίτερα, μιλώντας στο OPEN ο Μπάμπης Καούκης, ερωτώμενος στο «τι θα κάνει η κυβέρνηση εάν δεν κερδίσει αυτοδυναμία», απάντησε πως «εάν δεν βγει αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία, που δε νομίζω να μην συμβεί αυτό, τότε θα μιλήσουμε και με βουλευτές και θα δούμε αν ασπάζονται το πρόγραμμά μας που είναι το μόνο σοβαρό και κοστολογημένο».

Στη συνέχεια, αφού ρωτήθηκε εάν θα απευθυνθούν σε κόμματα ή βουλευτές, πρόσθεσε: «Οπου χρειαστεί. Αν χρειάζονται τρεις βουλευτές, τότε τρεις βουλευτές. Θα απευθυνθούμε στα κόμματα και αν αυτά αργήσουν να ανταποκριθούν και στην πορεία έρθουν δύο βουλευτές, τότε μπορεί να συζητήσουμε από βουλευτές. Αλλά όλα είναι υποθετικά σενάρια. Οι βουλευτές είναι ελεύθεροι άνθρωποι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ