ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Ξάνθη: Για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις

Ανδρουλάκης από Ξάνθη:  Για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

Το ορεινό χωριό Κένταυρος στο νομό Ξάνθης επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.  «Η παράταξή μας είναι αυτή, που ήρε τις διακρίσεις, που αγωνίστηκε για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες, χωρίς καμία διάκριση» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπάρχουν για εμάς διακρίσεις λόγω θρησκεύματος. Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι σε όλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις. Θέλω να θυμηθείτε ότι αυτό το κόμμα επί Ανδρέα Παπανδρέου γκρέμισε τις μπάρες. Με τον Κώστα Σημίτη άνοιξε τα πανεπιστήμια για όλους. Έχουμε χρέος να κάνουμε ακόμη περισσότερα για να είναι καλύτερες οι συνθήκες διαβίωσης σας τα επόμενα χρόνια» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στους κατοίκους.

Παράλληλα τόνισε ότι στο επίκεντρο της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι «ο σεβασμός στον άνθρωπο, η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, η διάκριση των εξουσιών, το κράτος δικαίου, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματά».

Ζήτησε από τους πολίτες να πάρουν στα χέρια τους «την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, για να κάνουμε τη νέα γενιά της χώρας να σταθεί όρθια ατενίζοντας με ελπίδα και προοπτική το μέλλον. Αν δεν σταθεί όρθια η νέα γενιά της χώρας, δεν θα σταθεί ποτέ όρθια η πατρίδα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ