Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα Νικολόπουλου - «Μας έκοψαν οι… χάκερς του Πιερρακάκη»
Ανανεώθηκε:
Eκτός εκλογών έμεινε το κόμμα «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν κατάφερε να υποβάλλει ψηφιακά τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή στη διαδικασία, επιρρίπτοντας ευθύνες σε «χάκερς του Κυριάκου Πιερρακάκη».
Ο Νίκος Νικολόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν τους έκοψε ο Άρειος Πάγος αλλά οι χάκερς του Πιερρακάκη.
Η ανάρτησή του στο Facebook:
«ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" δεν τους έκοψε το Άρειος Πάγος αλλά οι Η/Υ του ΠΑΣΟΚΟΥ Πιερρακάκη… Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός ήρθε στη πατρίδα μας για να διευκολύνει καταστάσεις και διαδικασίες.
Ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ επ' ουδενί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Ψηφιακή Μετάβαση είναι μεσο χειραγώγησης εκλογικών διαδικασιών. Η Ψηφιακή Μετάβαση σίγουρα δεν πρέπει να είναι μέσο καταπολέμησης της Δημοκρατίας!!!
Και επειδή μιλάμε για μετάβαση έπρεπε να έχει προβλεφθεί η δυνατότητα και το περιθώριο και έντυπου τρόπου κατάθεσης (εφόσον ήθελε παρουσιαστεί τεχνικό ζήτημα) ώστε να αποτραπούν οι πονηρές σκέψεις για τις πονηρές πράξεις καταχραστών της εξουσίας και της εμπιστοσύνης του λαού.
Χρησιμοποιώντας "χάκερς" προσπαθούν να νικήσουν, δημιουργώντας αόρατους πολέμους στο διαδικτύο απαξιώνοντας την ετυμηγορία των Ελλήνων πολιτών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης από Ξάνθη: Για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις
Κουμουτσάκος: Η ΝΔ είναι η μόνη επιλογή για μια στιβαρή διακυβέρνηση του τόπου
SPONSORED
Στη Βουλή δικογραφία κατά Φλωρίδη μετά από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
13:20
Χαρδαλιάς για εμπρησμό σε τρία οχήματα της Περιφέρειας: «Θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν»
13:16
Στο συρτάρι προσώρας το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας»
13:15
ΟΝΕΧ: O «Μπλε Διάδρομος» που φέρνει κοντά τα λιμάνια Ελευσίνας και Αμβέρσας
13:11