ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης για επίθεση εναντίον του: Γιατί ζητά συγγνώμη από την οικογενειά του

Πλεύρης για επίθεση εναντίον του: Γιατί ζητά συγγνώμη από την οικογενειά του
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγγνώμη από τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του ζητά ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στην επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε χθες στα Πετράλωνα, όπου είχε πάει για φαγητό με την οικογένεια του.

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης αναφέρει:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Ο Θάνος Πλεύρηςμετά την επίθεση σε βάρος του προσήλθε στο «Λαϊκό» νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν «έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού», σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Μετά την εξέταση και αφού εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση, ο υπουργός «αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ