ΠΑΣΟΚ: Προσπάθεια εκφοβισμού της ελληνικής μειονότητας η σύλληψη Μπελέρη
«Προσπάθεια εκφοβισμού της ελληνικής μειονότητας», χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, την σύλληψη του υποψηφίου Δημάρχου Χειμάρρας και Προέδρου του Παραρτήματος της Ομόνοιας, Φρέντι Μπελέρη λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία.
Επισημαίνει ακόμη ότι «ο κ. Ράμα, ο οποίος πριν από κάποιους μήνες έπλεκε το εγκώμιο του κ. Μητσοτάκη προσπαθεί τώρα με απειλές, συλλήψεις και εκβιασμούς να επηρεάσει τους Έλληνες ομογενείς, να μειώσει τη συμμετοχή τους και να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα».
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλεί την ελληνική κυβέρνηση αλλά και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να ξεκαθαρίσουν στην αλβανική κυβέρνηση ότι «ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία είναι βασική προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», όπως υπογραμμίζει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης: Να στηρίξουμε τη νέα γενιά και να εγγυηθούμε την κοινωνία της συμπερίληψης
Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Όσοι συμμετείχαν αν κριθούν ένοχοι, να πάνε φυλακή
Μητσοτάκης στο CNNi: Θέλω να εκφράσω τη βαθια μου ανησυχία για αυτό που συμβαίνει στον Λίβανο
20:24
Ξεπερνούν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο
20:10
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00
Συναγερμός στη Λακωνία: Φωτιά σε δασική έκταση στον Πάρνωνα (pic)
19:56