ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Χανιά: Θα συγκρουστούμε με τον οποιονδήποτε υπονομεύσει το δημόσιο συμφέρον (vid)

Ανδρουλάκης από Χανιά: Θα συγκρουστούμε με τον οποιονδήποτε υπονομεύσει το δημόσιο συμφέρον (vid)
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / IN TIME

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην σημερινή του ομιλία στα Χανιά, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική που άσκησε τα 4 τελευταία χρόνια, ενώ δεν ξέφυγε από την κριτική του και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι εμπόδιο και ανάχωμα. Στις 21 Μαΐου πρέπει να μπούμε ανάχωμα στον ευτελισμό των κοινοβουλευτικών ηθών. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε ανθρώπους που επενδύουν στον ορθό λόγο. Θα συγκρουστούμε με τον οποιονδήποτε υπονομεύσει το δημόσιο συμφέρον», σημείωσε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

«Εμπιστοσύνη σημαίνει να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους. Οι άνθρωποι νιώθουν πληγωμένοι. Να μη φοβούνται οι αδύναμοι άνθρωποι ότι θα χάσουν την πρώτη κατοικία. Για τους νέους η αξιοπρέπεια είναι να έχουν πρόσβαση σε φτηνό ενοίκιο, να φτιάξουν όπως θέλουν την οικογένειά τους», επεσήμανε και συνέχισε:

«Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι δεν ήμουν Εθνικός κίνδυνος, σε σχέση με την παρακολούθησή μου, στο πρόσφατο debate. Η παρακολούθηση δημιουργεί δυστυχώς μια νέα κατάσταση για την Ελληνική δικαιοσύνη. Tα Ελληνόπουλα φεύγουν στο εξωτερικό γιατί έχουμε μια άνιση ανάπτυξη. Επίσης ο κ. Τσίπρας δεν κάνει τίποτα άλλο από το να τάζει. Ο κ. Μητσοτάκης λέει λαϊκιστή τον κ. Τσίπρα, αλλά και ο ίδιος είναι λαϊκιστής με γραβάτα! Επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας στα πρότυπα του 2010», ανέφερε.

«Να εμπιστευτείτε το κόμμα των μεγάλων αλλαγών. Αυτό το κόμμα είναι το παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε την ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη από τα Χανιά:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ