ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα: Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα: Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

«Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στο πιο πρόσφατο σποτ του κόμματός του στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική, αλλά και με απλή λογική», αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς και υποσχόμενος θα κάνει την Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπάτησε τη μεσαία τάξη, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Στοχοποίησε τους εργαζόμενους και τους νέους και οι ανισότητες διευρύνθηκαν. Στις 21 Μαΐου έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε τέλος σε αυτό τον εφιάλτη. Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και μια προοδευτική κυβέρνηση που θα είναι δίπλα στις ανάγκες μας», επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός, δεσμευόμενος για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών κι ένα δίκαιο κι αποτελεσματικό κράτος, με ένα ισχυρό κι αξιόπιστο ΕΣΥ, με αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας, με στήριξη των νέων, των γυναικών, των ανθρώπων της δημιουργίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ