«Οι πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα»: Ψήφισε στο Αρκαλοχώρι ο Ν. Ανδρουλάκης
Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:
«Ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Έλληνα με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξει την προσπάθειά μας. Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με δημοσιά Παιδεία, δημόσια Υγεία και ίσες ευκαιρίες για όλους».
Ζήτησε από τους πολίτες «να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα και τη διχόνοια και σε όσους περιφρονούν τα προβλήματα τους, γίνονται ικέτες της Χρυσής Αυγής και στήνουν παρακράτος».
«Ψήφισα στο Αρκαλοχλωρι για να τονίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κυρίου Μητσοτάκη. Οι κάτοικοι ζουν ακόμη κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ψήφισε στο Πέραμα ο Γιάνης Βαρουφάκης
Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Λαμία
Ανοίγουν από αύριο το πρωί τα πρατήρια καυσίμων της Μυτιλήνης, μετά τη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
19:39
Τουρκία: Ένας χρόνος από τη φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου - Αβέβαιο το μέλλον του
19:28
Το Ιράν έπληξε διυλιστήριο στη Χάιφα - Δεν θα αναπτύξουμε στρατεύματα λέει ο Τραμπ
19:20
ΗΠΑ: Εγκρίθηκε ο διορισμός του νέου υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας
19:11