ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Αθήνα και στα εκλογικά τους κέντρα θα παρακολουθήσουν οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αρχηγούς τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ το exit poll και ακολούθως τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη -περιοχή και αμέσως μετά θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις 16:00 από το Αρκαλοχώρι στην Κρήτη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στα Εξάρχεια, στην Χαριλάου Τρικούπη. Από εκεί θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την Λαμία όπου μετέβη για να ψηφίσει, αναμένεται το απόγευμα να πάει στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετά τις 21:00 το βράδυ θα προβεί σε δηλώσεις.

τέλος ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση μέχρι στιγμής για το πού θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ