Συνάντηση Δένδια με την ΥΠΕΞ Αλβανίας: Στο επίκεντρο η φυλάκιση Μπελέρη
Ανανεώθηκε:
Με την υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Όλτα Τσάτσκα συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας στο περιθώριο σημερινού Συμβουλίου Εξωτερικών υποθέσεων στις Βρυξέλλες.
Κατά τη συζήτηση, τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.
Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, είχε προαναγγείλει πως θα θέσει το θέμα Μπελέρη στους ομολόγους του.
«Σήμερα θα συζητήσουμε με τους συναδέλφους στο Συμβούλιο το θέμα των Δυτικών Βαλκανίων. Θα αδράξω την ευκαιρία να θέσω ξεκάθαρα το θέμα της κράτησης του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, του κυρίου Μπελέρη. Και από εκεί και πέρα, έχω την πρόθεση να συναντηθώ αμέσως μετά με την Αλβανίδα ομόλογό μου. Νομίζω ότι θα είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνομιλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας από Βρυξέλλες: Θα θέσω το θέμα της φυλάκισης Μπελέρη στο Συμβούλιο
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00