ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί αλλάζει ημερομηνία η συνεδρίαση της Κ.Ε. – Ενστάσεις μελών της περιφέρειας

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί αλλάζει ημερομηνία η συνεδρίαση της Κ.Ε. – Ενστάσεις μελών της περιφέρειας
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

Την Πέμπτη κι όχι την Τετάρτη συνεδριάζει τελικώς η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, η οποία πρωτευόντως θα χαράξει τη στρατηγική του κόμματος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και δευτερευόντως θα αναλύσει τα αίτια της εκλογικής συντριβής της 21ης Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικώς, επίσης, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στην οδό Πειραιώς, αλλά θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel», στη λεωφόρο Συγγρού.

Από την Κουμουνδούρου ενημερώνουν το CNN Greece πως η μετάθεση της ημερομηνίας οφείλεται σε τεχνικούς λόγους, στο ότι δηλαδή δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα την Τετάρτη.

Σημειώνεται, επίσης, πως έχουν καταγραφεί ενστάσεις από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που βρίσκονται στην περιφέρεια και τα οποία θα δυσκολευτούν να μεταβούν στην Αθήνα σε εργάσιμη ημέρα ή δεν θα έρθουν καθόλου, ζητώντας η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο ώστε να υπάρχει και μεγαλύτερη άνεση χρόνου.

Από την περιφέρεια, υπενθυμίζουμε, προέρχονται τα 150 από τα 300 μέλη της Κ.Ε.

Στην Κουμουνδούρου, ωστόσο, σημειώνουν πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου όταν μπροστά μας είναι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στις 17:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ