Εύα Καϊλή: «Επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο» λένε οι δικηγόροι της
Ανανεώθηκε:
Η Εύα Καϊλή είναι από χθες ελεύθερη και χωρίς «βραχιολάκι», με τον όρο να μην ταξιδέψει εκτός Βελγίου.
Από σήμερα η Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να βγει από την οικία της και «να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Sven Mary.
Ολόκληρο το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:
«Από σήμερα, με εντολή του ανακριτή δικαστή Μισέλ Κλεζ και τη σύμφωνη γνώμη του ομοσπονδιακού δικαστή Ραφαέλ Μαλαγνίνι, η κ. Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να βγει από την οικία της και να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από το Βέλγιο, που επιβλήθηκε, δεν την στενοχωρεί, αφού η κ. Καϊλή θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο μετά τη δικαστική δικαίωσή της. Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την αθωότητα της Καϊλή πληθαίνουν καθημερινά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύα Καϊλή: Οι 6 όροι που της επιβλήθηκαν για να βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι
Νέα προειδοποίηση του ΔΝΤ: Ο πόλεμος στο Ιράν «φρενάρει» την ανάπτυξη
08:44
Social Media: Ημερήσια πρόστιμα στις πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται με το «μπλόκο» στους 15χρονους - Το kidswallet και το χρονοδιάγραμμα
08:41
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης 30χρονη γυναίκα με μικροβιακή μηνιγγίτιδα
08:35
Ένα παιδί σκοτώθηκε και 14 άτομα τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με drones στην κεντρική Ουκρανία
08:21