ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να δώσει απαντήσεις για την Τράπεζα Θεμάτων

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να δώσει απαντήσεις για την Τράπεζα Θεμάτων
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία καλεί τη ΝΔ να δώσει απαντήσεις για το «φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων και να μην λέει νέα ψεύδη με σενάρια επιστημονικής φαντασίας», με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας με την οποία «διαψεύδεται κατηγορηματικά και με στοιχεία» πως δήθεν έπεσε μετά από «πρωτοφανή επίθεση από χάκερς».

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως «εδώ και τέσσερις ημέρες η ΝΔ και ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δικαιολογήσουν το φιάσκο με την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων».

«Στην ανακοίνωση της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, πως «κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε και πάλι μπροστά στα αποτελέσματα της προχειρότητας, της έλλειψης σοβαρότητας, της έλλειψης σωστής μελέτης, σχεδίασης κι αποτίμησης ρίσκου».

«Το ζήτημα είναι ότι χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες βίωσαν μια απαράδεκτη ταλαιπωρία και η ΝΔ αντί να απολογηθεί ψάχνει ως συνήθως τις ευθύνες αλλού. Περιμένουμε τώρα από τη ΝΔ μια πειστική απάντηση κι όχι αστείες δικαιολογίες», συμπληρώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ