ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καϊλή στη Liberation: Είχα παραλύσει από τρόμο - Με έβαλαν φυλακή, ενώ δεν ήμουν μπλεγμένη

Καϊλή στη Liberation: Είχα παραλύσει από τρόμο - Με έβαλαν φυλακή, ενώ δεν ήμουν μπλεγμένη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Έναν μήνα μετά την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή μίλησε στην γαλλική εφημερίδα Liberation, δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις για το τι συνέβη με το Qatargate.

Η συνέντευξή δόθηκε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες μετά την απόφαση των βελγικών αρχών να αφαιρεθεί από την Ελληνίδα ευρωβουλευτή το ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης.

«Είχα παραλύσει από τρόμο», έχει ως τίτλο η συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με έβαλαν στη φυλακή για κάτι στο οποίο δεν ήμουν μπλεγμένη. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις συζητήσεις μεταξύ Πάντσέρι και Τζόρτζι τις οποίες η αστυνομία άκουγε για ένα χρόνο. Όλα τα χρήματα ήταν δικά τους και το είπαν στον δικαστή. Είναι τόσο προφανές ότι δεν έχω κανέναν ρόλο σε αυτή την υπόθεση».

«Δεν γνώριζα τίποτα για τα χρήματα που βρίσκονταν σπίτι μου»

«Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα τον Τζόρτζι. Έχω ζήσει σχέσεις όπου στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα»

Επίσης, η Εύα Καϊλή είπε στην εφημερίδα ότι «δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όλα δηλώνονται. Και έλεγξαν και ξαναήλεγξαν. Και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπήρχαν στα χαρτονομίσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ