ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σκέρτσου για Θράκη: «Με κυπατζίδικες διαρροές επιβεβαιώνουν την αλαζονεία τους»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σκέρτσου για Θράκη: «Με κυπατζίδικες διαρροές επιβεβαιώνουν την αλαζονεία τους»
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Κάθε ημέρα που περνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αλαζονεία με την οποία βλέπει όχι μόνο τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είπε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

«Αν ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση της επιρροής της Τουρκίας στη Θράκη θα είχε προχωρήσει τόσα χρόνια σε έστω ένα από τα βήματα τα οποία υποκριτικά, όπως φάνηκε, στήριξε η ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή του 2020.

Αντ' αυτού επιμένει για ψηφοθηρικούς λόγους να γυρίζει το διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής. Θα μας βρίσκει κάθε ημέρα απέναντί του», υπογραμμίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Τι είχε πει νωρίτερα ο Άκης Σκέρτσος

Νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ότι έχουν κρυφή ατζέντα στη φορολογία εξαπέλυσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, 'Ακης Σκέρτσος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατήγορησε εκ νέου και μάλιστα με δριμύτητα ότι οι δύο μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φερχάτ και Ζειμπέκ, Ροδόπης και Ξάνθης αντιστοίχως, είναι «ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου» και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει. Ο κ. Σκέρτσος απήντησε και αναφορικά με την δρομολογούμενη νέα τηλεμαχία ανάμεσα στους αρχηγούς των 5 κοινοβουλευτικών κομμάτων σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία τάσσεται παγίως υπέρ του διαλόγου.

Αντίστοιχη στάση τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και για τη μειονότητα της Θράκης. Το αυτονόητο θα ήταν τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσουν όσα καταγγείλαμε. Η σιωπή σημαίνει ενοχή. Θα τα συζητήσουμε στο debate. Θα παρουσιάσουμε το όραμά μας. Δεν έχουμε σήμερα κυβέρνηση εξαιτίας της τρικλοποδιάς από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σημαντική η κάλπη της 25ης Ιουνίου. Η χαλαρή ψήφος αυξάνει τον πήχη της αυτοδυναμίας. Καλούμε όσους μας ψήφισαν και όσους δεν το έκαναν να συνταχθούν μαζί μας στις 25 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ