ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Ρέθυμνο: Πάμε να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ μεγάλο αντίπαλο της ΝΔ

Ανδρουλάκης από Ρέθυμνο: Πάμε να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ μεγάλο αντίπαλο της ΝΔ
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / Eurokinissi

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στο Ρέθυμνο με στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου.

«Είμαστε εδώ για να ξαναδώσουμε στην Κρήτη το χρώμα που της ταιριάζει, το πράσινο της παράταξής μας, του ΠΑΣΟΚ», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Στις 25 Ιουνίου ο μεγάλος νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ, πάμε να γίνουμε ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ» τόνισε και προσέθεσε ότι «αντί να κατρακυλάει η ΝΔ, ανεβαίνει γιατί ο λαός φοβήθηκε τα χειρότερα».

Δείτε live την ομιλία Ανδρουλάκη:

«Είμαστε εδώ για να επιλέξει ο λαός όχι με φόβο, αλλά με ελπίδα και για την επιλογή αξιοπρέπειας και προόδου. Καλώ κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να αγκαλιάσει τη νέα μας προσπάθεια. Το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει το μεγάλο κίνημα των αλλαγών και μεταρρυθμίσεων» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα των τελευταίων ημερών, αυτό της Ροδόπης και καταλόγισε τόσο στη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ «βαθύ τυχοδιωκτισμό».

«Αδιανόητη η σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ των τελευταίων ημερών για τη Ροδόπη που δείχνει ότι είναι βαθιά τυχοδιώκτες. Ας σταματήσουν τα προεκλογικά παιχνίδια. Το ΠΑΣΟΚ έδειξε τον δρόμο να είναι ενωμένη όλη η Θράκη, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι» είπε χαρακτηριστικά.

«Αδιανόητο να ανησυχούν οι γονείς παιδιών με αυτισμό τι θα γίνει όταν πεθάνουν». Στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις αλλαγές που σχεδιάζει για την Παιδεία ενώ συγκίνησε η αναφορά του στη συνάντησή του με γονείς παιδιών με αυτισμό.

«Το πρόβλημα το μεγάλο στην Παιδεία είναι ότι το κέντρο βάρους δεν είναι πια το σχολείο αλλά το φροντιστήριο. Για εμάς είναι προτεραιότητα η Δημόσια Παιδεία, το παιδί της αδύναμης οικογένειας και της μεσαίας τάξης να μπορεί να πετύχει.

Σε πολλά μέρη της Ελλάδας συναντώ γονείς που έχουν παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και μου λένε ότι ο φόβος τους είναι τι θα κάνουν τα παιδιά τους όταν εκείνοι φύγουν από τη ζωή. Αυτό δεν είναι κράτος και για το ΠΑΣΟΚ είναι προτεραιότητες οι δομές ειδικής Αγωγής» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

«50 δισ. νέο χρέος φόρτωσε ο κ. Μητσοτάκης στις πλάτες του λαού»

«Διαφάνεια παντού. Διαγωνισμοί και Διαύγεια για να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας πού πηγαίνει και το τελευταίο ευρώ από τους φόρους του. 50 δισ. νέο χρέος φόρτωσε ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε 5 χρόνια στις πλάτες τις δικές σας και των παιδιών σας» τόνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέσκισε τον λαό στις ασφαλιστικές εισφορές. Πάμε να τις μειώσουμε για να καταπολεμηθεί η «μαύρη» εργασία και να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς» τόνισε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια μίλησε για τους συνταξιούχους και προανήγγειλε τρία μέτρα: «Καθιέρωση νέου ΕΚΑΣ στη θέση αυτού που κατήργησε ο Τσίπρας, κατάργηση προσωπικής διαφοράς και κατάργηση των αδίκων διατάξεων για συντάξεις αναπηρίας και χηρείας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ