ΣΥΡΙΖΑ: «Ρεσιτάλ απανθρωπιάς από υποψήφιο της ΝΔ» - Ζητά την αποπομπή του
Για ρεσιτάλ απανθρωπιάς από υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος μιλά, μάλιστα, για ντροπή.
Σημειώνει, επίσης, πως η μη αποπομπή του από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του σημαίνει ότι Μητσοτάκης και ΝΔ συμφωνούν απολύτως με το ρατσιστικό παραλήρημά του και πως είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς.
«Σε ρεσιτάλ απανθρωπιάς επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Κρικέτος. Στο ρατσιστικό οχετό που ξεστόμισε, δεν ντράπηκε να ισχυριστεί κατ’ ουσίαν πως οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, αν είχαν επιζήσει θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια».
Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, σε τηλεοπτική συνέντευξη ρωτήθηκε αν αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, εάν έφταναν στη χώρα μας, θα κλέβανε, δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;
Ο Σπήλιος Κρικέτος, ανερυθρίαστος, έδωσε τη σοκαριστική απάντηση: «Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν».
Νωρίτερα είχε ισχυριστεί για τους πρόσφυγες ότι είναι σε κλοπές κάθε ημέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα», σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Σπήλιος Κρικέτος
Ισραήλ: «Η Χεζμπολάχ ικετεύει για εκεχειρία» - Το σχέδιο για «ζώνη ασφαλείας» στο νότιο Λίβανο
17:36
Με «βαριά όπλα» πάνε ΗΠΑ και Ιράν στις συνομιλίες του Πακιστάν - Ηγούνται Βανς και Γκαλιμπάφ
17:28
Επέστρεψαν οι πωλητές στα χρηματιστήρια - Πτώση στις μετοχές
17:20
Πετρέλαιο: Ξανά κοντά στα 100 δολάρια το βαρέλι λόγω αμφιβολιών για την εκεχειρία Ιράν - ΗΠΑ
17:17