Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ και το περίπτερο της ΝΔ στην Κέρκυρα
Άγνωστοι βανδάλισαν το βράδυ του Σαββάτου το εκλογικό κέντρο του του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Βραχλιώτη, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, πετώντας μπογιές και γράφοντας συνθήματα.
Το γεγονός καταδίκασε με ανάρτηση του ο υποψήφιος βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης επισημαίνοντας ότι «τέτοιου τύπου φασιστικές πρακτικές, στρέφονται ενάντια στη Δημοκρατία».
«Αναμένω» πρόσθεσε, «την άμεση και απερίφραστη καταδίκη από όλα τα πολιτικά κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες, χωρίς αστερίσκους και ελαφρυντικά». Επίσης άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και στο περίπτερο της ΝΔ στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως.
«Δεν ξέρουμε αν είναι οργισμένοι έφηβοι, πληρωμένοι τραμπούκοι, ακροδεξιά κατακάθια κάθε είδους ή ό,τι άλλο», αναφέρεται στην ανάρτηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Κάνει μπαμ το αποτέλεσμα του “όλοι ίδιοι είναι” , κολυμβήθρα του Σιλωάμ για οποιονδήποτε ψαρεύει στα θολά ή ιδιωτεύει».
Την επίθεση στο περίπτερο της καταδίκασε αντίστοιχα και η ΝΔ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άκης Σκέρτσος: «Ο Τσίπρας βλέπει σε κάθε συμφορά έναν υπαίτιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (21 Οκτωβρίου)
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
06:00
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες στα «κόκκινα δάνεια» - Επανυπολογισμός οφειλών, μείωση των τόκων
05:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώθηκε η μέση τιμή του λίτρου - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
04:00