Η Μυρσίνη Λοΐζου ζητάει ξανά από το ΠΑΣΟΚ να μην παίζει το «Καλημέρα ήλιε» στις συγκεντρώσεις
Ανανεώθηκε:
Την απόσυρση του τραγουδιού «Καλημέρα Ήλιε» από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, ζητά η Μυρσίνη Λοϊζου, κόρη του αείμνηστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου.
Η Μυρσίνη Λοΐζου, σε ανάρτησή της στο facebook, ζητά από τον Νίκο Ανδρουλάκη, να σεβαστεί την επιθυμία της, που έχει κοινοποιηθεί και με εξώδικη διαμαρτυρία, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το «Καλημέρα Ηλιε» (τραγούδι -ύμνος του ΠΑΣΟΚ).
«Σεβαστείτε την επιθυμία μου»
«Κύριε Ανδρουλάκη, παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την επιθυμία μου -που έχει κοινοποιήσει η δικηγόρος μου στο κόμμα σας προ δύο μηνών με εξώδικη διαμαρτυρία- και αποσύρετε το τραγούδι του πατέρα μου «Καλημέρα Ήλιε» από όλες τις προεκλογικές σας δραστηριότητες.
Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;», αναφέρει στην ανάρτησή της, η Μυρσίνη Λοΐζου.
Υπενθυμίζεται πως και το 2011, (επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου), με ανοιχτή επιστολή προς το ΠΑΣΟΚ η Μυρσίνη Λοΐζου είχε ζητήσει το ίδιο όχι μόνο για το «Καλημέρα Ήλιε», αλλά και για οποιοδήποτε άλλο έργο του πατέρα της, στις κομματικές του εκδηλώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Σκυλακάκης ομολόγησε την αναξιοπιστία της ΝΔ
Ανδρουλάκης: Να μπει τέλος στο «τοξικό δίπολο» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ
«Μπλόκο» των social media για ανηλίκους: Οι χώρες που έχουν υιοθετήσει μέχρι σήμερα περιορισμούς
14:04
Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 43χρονη Ελευθερία που δολοφονήθηκε στην Κρήτη (vid)
13:53
Στο λιμάνι του Πειραιά η φρεγάτα «Κίμων»: Εντυπωσιακά πλάνα από την άφιξή της - Συμβολική επίσκεψη Μητσοτάκη και Μακρόν αύριο
13:52
Στοιχηματική απάτη στη Γαλλία: Πώς με ένα πιστολάκι μαλλιών έβγαλαν 17.000 ευρώ «πειράζοντας» μετεωρολογικά δεδομένα
13:44