ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντησή της στο τρολάρισμα Κουτσούμπα για τις «καρδούλες»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντησή της στο τρολάρισμα Κουτσούμπα για τις «καρδούλες»
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτηρη Κουτσούμπα, για την κίνηση του να επαναλάβει χειρονομία της σχηματίζοντας μια καρδιά, απάντησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διακαναλική συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε και σε «εκείνο τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη», όπως σημείωσε. Ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο. Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο απέναντι στην τοξικότητα και το μίσος, δήλωσε.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουτσούμπας κατά την ομιλία του στην Πάτρα αντιγράφοντας την κίνηση της κας Κωνσταντοπούλου να στείλει καρδούλα, δήλωσε: Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης”; σχηματίζοντας με τα χέρια του μια καρδιά, όπως εμφανίζεται να κάνει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών»

Τη φράση - κλειδί, «αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογράμμισε στην αρχή της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη λέγοντας, ότι στις εκλογές της Κυριακής κρίνεται το ποια θα είναι η αντιπολίτευση. Κρίνεται, προσέθεσε, αν η Βουλή θα έχει μια ζωντανή αντιπολίτευση, που «μόνο η Πλεύση Ελευθερίας μπορεί να εγγυηθεί και να κάνει», όπως είπε. Σε άλλο δε, σημείο, επεσήμανε ότι η ίδια έχει σχεδιάσει την κοινοβουλευτική ομάδα, μια ΚΟ που θα υπερασπίζεται τους πολίτες, θα είναι παρούσα στη Βουλή, θα καταθέτει προτάσεις.

Σε επόμενο σημείο επανέλαβε πως θα κάνει χρήση των ειδικών προνομίων που έχει ως πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, τόσο στις συζητήσεις της ολομέλειας όσο και στη Διάσκεψη των Προέδρων. Ταυτοχρόνως, συνέχισε, η Πλεύση Ελευθερίας θα ενεργοποιήσει δύο «ξεχασμένες» από τα κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες: τη διαδικασία αναφορών των πολιτών και τη διαδικασία ακρόασης φορέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ