ΣΥΡΙΖΑ για υπουργικό συμβούλιο: Ανακύκλωση της προηγούμενης η νέα κυβέρνηση
«Προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχονταν ριζικές αλλαγές στη νέα του κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, όμως, που ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανακύκλωση της προηγούμενης κυβέρνησής του», υποστηρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως ο πρωθυπουργός συγκρότησε ένα από τα πιο ογκώδη κυβερνητικά σχήματα της μεταπολίτευσης, με 63 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, προκειμένου να τους βολέψει όλους.
«Το “νέο” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι οι προσθήκες κολλητών και φίλων και οι μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που εξαργύρωσαν την πολυετή υπηρεσία τους στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή», συμπληρώνουν στην Κουμουνδούρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με «δεμένα χέρια» ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα Βουλή - Δεν έχει δικαίωμα υποβολής πρότασης μομφής
Αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κόμβου σε περιοχή του Σάντερλαντ
19:32
Στηρίζουν την κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Γάζα η Χαμάς, η Φαταχ, ο Ισλαμικός Τζιχάντ και άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις
19:25
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία προτρέπει το προσωπικό της να επιδεικνύει «αυξημένη προσοχή»
19:21
O ΟΦΗ «πέταξε» έξω την ΑΕΚ από το Κύπελλο - Νίκησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά
19:10