Εξώδικο Βελόπουλου προς τα ΜΜΕ: «Η Ελληνική Λύση δεν είναι ακροδεξιά»
Ανανεώθηκε:
Εξώδικο προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κοινοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την παρουσίαση του κόμματος του ως «δήθεν πολιτικά κείμενους στο φάσμα της "ακροδεξιάς" ιδεολογίας».
«Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την ως άνω αυθαίρετη και κακόβουλη παρουσίαση του πολιτικού μας κόμματος ως δήθεν πολιτικά κείμενου στο φάσμα της «ακροδεξιάς» ιδεολογίας, κατά τρόπο που συνιστά ευθεία προσβολή τόσο της φήμης όσο και - ιδίως - της κοινοβουλευτικής - δημοκρατικής υπόστασής του κόμματός μας. Σας καλούμε όπως στο μέλλον απόσχετε, καθώς και αποτρέπετε τους καλεσμένους σας, από κάθε κακόβουλη προσπάθεια παρουσίασης του πολιτικού μας κόμματος ως δήθεν πολιτικά κείμενου στο φάσμα της "ακροδεξιάς" ιδεολογίας», αναφέρει στο εξώδικο.
«Δηλώνουμε ότι θα προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας, προσφεύγοντας ενώπιον της Δικαιοσύνης και των αρμοδίων Αρχών για την παράνομη βλάβη που υφίσταται η φήμη και η κοινοβουλευτική - δημοκρατική υπόστασή του κόμματός μας», καταλήγει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βελόπουλος: Κινείται νομικά κατά όσων χαρακτηρίζουν την Ελληνική Λύση «ακροδεξιό κόμμα»
Ελληνική Λύση: Το πολυμελές σχήμα αποδεικνύει ότι ο κ. Μητσοτάκης αυτοδιαψεύδεται
Βελόπουλος: «Η Ελληνική Λύση δεν ανήκει στην άκρα δεξιά»
Καταργεί πάνω από 20.000 πτήσεις η Lufthansa - Στόχος η εξοικονόμηση 40.000 τόνων κηροζίνης
11:44
Κέιτ Μίντλετον: Η αγκαλιά σε 88χρονο Βρετανό που εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία της συζύγου του (pics&vid)
11:40
Δεμένα όλα τα πλοία την Πρωτομαγιά: Εικοσιτετράωρη απεργία της ΠΝΟ
11:36
Οκτώ νέες παιδικές χαρές παραδίδει ο Δήμος Αθηναίων - Ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού (pics&vid)
11:33