ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζώρτζια Κεφαλά: Φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών

Τζώρτζια Κεφαλά: Φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKNISSI

Η βουλευτής του «Πλεύση Ελευθερίας» Τζώρτζια Κεφαλά τοποθετήθηκε, με ανάρτησή της, εκ νέου αναφορικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών», σε συνέχεια των δηλώσεών της που συζητήθηκαν, σε τηλεοπτικό κανάλι.

Είχε πει: «Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις. Μπορώ να πω πως διαφωνώ με τι περισσότερες. Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με τον διάλογο. Δεν θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες».

H ανάρτηση της βουλεύτριας της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια! Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαινουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί. Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ