ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Με προκαλείτε, την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα»

Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Με προκαλείτε, την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα»
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φουντώνει η αντιπαράθεση του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με ανακοίνωσή του σχολίασε την συνέντευξη του άλλοτε κυβερνητικού του εταίρου. 

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Κατά δήλωσή του όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

Όπως γράφει στο Twitter «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα ή ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».


Νωρίτερα, ως «αενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα δήλωσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έγιναν το 2015.

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος

«Δεν ήταν η Αριστερά που πίεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτοί που πίεσαν ιδιαίτερα ήταν οι Γερμανοί, αλλά και η αμερικανική πολιτική των Δημοκρατικών», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Εκείνο τον χειμώνα, πριν υπογραφεί η συμφωνία, στη χειμερινή κατοικία του Σέρβου προέδρου Βούτσιτς έγινε μια συνάντηση με τον Τσίπρα, όπου οι Γερμανοί πίεσαν να υπογραφεί η συνθήκη. Εγώ του διεμήνυσα ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσω και πως θα έφευγα από την κυβέρνηση», συνέχισε και συμπλήρωσε ότι «η προσπάθεια που είχαμε κάνει με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, ήταν ότι δεν θα περάσει θέμα ονομασίας, αλλά θα πηγαίναμε σε μια στρατιωτική τριμερή συμφωνία, που θα έδινε την επέκταση της βάσης του Κοσόβου στα Σκόπια».

«Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα, με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης, οι Γερμανοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ