Μητσοτάκης σε Ράμα: Θέμα κράτους δικαίου στην Αλβανία η κράτηση του Μπελέρη
Το θέμα της φυλάκισης του Φρέντι Μπελέρη έθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια της κατ' ιδίαν συνάντησης που είχαν σήμερα Τρίτη (11/7), στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στο Βίλνιους.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στην κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, συζήτησε το θέμα του Φρέντη Μπελέρη.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός έθεσε με έμφαση την ανάγκη να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα τονίζοντας ότι τίθεται ζήτημα κράτους Δικαίου στην Αλβανία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μητσοτάκης: Ελλάδα και Τουρκία δεν είναι καταδικασμένες να ζουν σε κλίμα έντασης
ΕΛΛΑΔΑ
Σημείο καμπής για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπαράζ συναντήσεων Μητσοτάκη στο Βίλνιους - Τετ α τετ με Μακρόν, Σολτς, Ερντογάν
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57
ΕΛΛΑΔΑ