ΣΥΡΙΖΑ: Την Παρασκευή ανακοινώνει τη δική του υποψηφιότητα ο Τσακαλώτος
Ανανεώθηκε:
Ο κύβος ερρίφθη και για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος ανακοινώνει την Παρασκευή την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Η επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του βουλευτή του Βορείου Τομέα Αθηνών θα γίνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του προσεχούς Σαββατοκύριακου.
Όπως αναφέρουν στο CNN Greece κύκλοι της Ομπρέλας, της οποίας άτυπος επικεφαλής είναι ο κ. Τσακαλώτος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα ανοίξει τα χαρτιά του την Παρασκευή.
Αξίζει να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί διαδικτυακή διάσκεψη της Ομπρέλας όπου είχε κατατεθεί και η άποψη να στηριχθεί από τον πρώτο γύρο η Έφη Αχτσιόγλου κι όχι μόνο στο δεύτερο αν δεν περάσει σε αυτόν ο κ. Τσακαλώτος.
Υπενθυμίζουμε ότι αύριο ανακοινώνει τη δική της υποψηφιότητα η κυρία Αχτσιόγλου με τη δική της ιδεολογική πλατφόρμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22 Ιουλίου)
06:30
ΑΑΔΕ: Πώς να κάνετε την αίτηση για τη ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις
06:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
05:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά σχολές για τον τουρισμό
04:00