Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ελευσίνας
Ανανεώθηκε:
Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/7) τις Μοίρες 355 και 383 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προκειμένου να συνομιλήσει με τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών που έχουν ριχτεί στη μεγάλη μάχη των τελευταίων ημερών.
Τα πληρώματα αποτελούνται τόσο από Έλληνες πιλότους και μηχανικούς όσο και από ξένους, όπως Κροάτες, Γάλλους και Ιταλούς.
Η 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (355ΜΤΜ) έχει ως αποστολή τη διεξαγωγή επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης στην ελληνική επικράτεια, καθώς και την εκτέλεση αποστολών Έρευνας - Διάσωσης.
Η Μοίρα 383 έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη αλλά αναπτύσσεται στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ελευσίνας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στη διεθνή βοήθεια για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Μια πρώτη «ματιά» στην ταινία «Madden» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ (vid)
11:44
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η ηλικιωμένη που είχε διασωληνωθεί μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα
11:36
ΑΓΟΡΕΣ
Τι συμβαίνει με το ασήμι - Γιατί εκτοξεύθηκε σε ιστορικά υψηλά
11:22
ΚΟΣΜΟΣ
Εγγυήσεις ασφαλείας για έως 50 χρόνια ζήτησε ο Ζελένσκι από τον Τραμπ - 15 προβλέπει το ειρηνευτικό σχέδιο
11:20
ΚΟΣΜΟΣ