Ανδρουλάκης για φωτιά στη Ρόδο: Μεγάλες οι ευθύνες, πρέπει να αποδοθούν
Ανανεώθηκε:
Για μεγάλες ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του σχετικά με την πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη για έκτη μέρα στη Ρόδο.
Σημειώνει ακόμα πως το κράτος οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών και τουριστών και να ελεγχθούν πλήρως τα πύρινα μέτωπα και πρόσθεσε πως στο νησί συντελείται ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή.
«Από το «όλα είναι υπό έλεγχο», φτάσαμε στο σημείο να χάνονται περιουσίες, χιλιάδες τουρίστες να απομακρύνονται από ξενοδοχειακές μονάδες και κάτοικοι να εκκενώνουν τους οικισμούς τους», αναφέρει ακόμα.
Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη
«Επί έξι ημέρες στη Ρόδο συντελείται μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή.
Από το «όλα είναι υπό έλεγχο», φτάσαμε στο σημείο να χάνονται περιουσίες, χιλιάδες τουρίστες να απομακρύνονται από ξενοδοχειακές μονάδες και κάτοικοι να εκκενώνουν τους οικισμούς τους.
Το κράτος οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλειά τους και επιτέλους να ελεγχθούν πλήρως τα πύρινα μέτωπα.
Οι ευθύνες είναι μεγάλες και πρέπει να αποδοθούν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Ροδο: Τρία ενεργά μέτωπα - Μάχη με τις φλόγες δίνουν τα εναέρια μέσα
Έρευνα για παράνομη έκδοση διαβατηρίων στην πρεσβεία της Αυστρίας στο Λονδίνο
22:22
Καύσωνας στη Γαλλία: 48 άνθρωποι πέθαναν από πνιγμό σε έξι ημέρες
22:12
ΗΠΑ: Δικαστήριο ζητά εξηγήσεις για κάλυψη πρόσοψης στο Κέντρο Κένεντι
22:03
Έργα βιτρίνας από τον Ερντογάν στην Άγκυρα για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ - Τα σχέδια για Τραμπ και Μακρόν
21:54