ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» - Το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: «Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» - Το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Αχτσιόγλου
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το σύνθημα ήδη αποτυπώνεται στο υλικό για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη η κ. Αχτσιόγλου στη βόρεια Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι περιοδείες σε όλη τη χώρα ξεκινούν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και τις αρχές Αυγούστου, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Οι τέσσερις- Αχτσιόγλου, Παππάς, Τσακαλώτος, Στέφανος Τζουμάκας- έχουν συμφωνήσει και σε ένα κενό διάστημα μερικές ημέρες πριν και μετά το Δεκαπενταύγουστο για τα «μπάνια του λαού» από τη στιγμή μάλιστα που όλοι χρειάζονται μερικές ημέρες ξεκούρασης, ενώ στο μεσοδιάστημα θα συνεχίσουν τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις για τις οποίες υπάρχει ζήτηση.

Στη συνάντηση των τεσσάρων με τους γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, συμφωνήθηκε να αναλάβει το κόμμα τη διαφημιστική καμπάνια για τις εκλογές, καθώς και το οργανωτικό κομμάτι, αλλά και τη διακίνηση των δελτίων Τύπου των υποψήφιων μέσα κι από το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των ΜΜΕ του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ