ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Έγιναν τρεις απόπειρες παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου μου

Ανδρουλάκης: Έγιναν τρεις απόπειρες παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου μου
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Τρεις απόπειρες παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου με το κακόβουλο λογισμικό Predator ανέφερε πως έγιναν, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ακριβώς πριν από ένα χρόνο πέρυσι κατέθεσε στον Άρειο Πάγο μήνυση για απόπειρα παρακολούθησης του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Βουλής ανέφερε πως έλαβε χθες επιστολή από τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνο Μενουδάκο, στην οποία τον ενημέρωνε πως υπήρξαν τρεις απόπειρες, στις 16/9/2021, στις 21/9/2021 και στις 20/10/2021, ενώ -όπως είπε- ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Ανάλογες επιστολές, σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη πρέπει να έχουν λάβει και άλλα πρόσωπα που παρακολουθήθηκαν με το Predator.

«Είναι αυτονόητο πως όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης και εξουσίας να ενημερώσουν για αυτές τις επιστολές και να δώσουν στοιχεία στη Δικαιοσύνη, οφείλουν την αλήθεια», είπε και πρόσθεσε πως το νερό στην υπόθεση αυτή έχει μπει στο αυλάκι. «Αυτοί που επέτρεψαν να κυλιστεί στο βούρκο η πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να λογοδοτήσουν», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Μας ενδιαφέρει όλους να διαλευκανθεί το θέμα, αυτή τη θέση είχαμε και δεν θα σταματήσουμε να την υποστηρίζουμε», σχολίασε απο την πλευρά του ο Κωστής Χατζηδάκης με τον κ. Ανδρουλάκη να επανέρχεται, καλώντας να απαντήσει εάν έλαβε και εκείνος επιστολή από τον κ. Μενουδάκο.

«Να μην ανοίξουμε κρητική βεντέτα», σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ