Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης - Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου
Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.
Όπως έγινε γνωστό από το Μαξίμου, ο Νότης Μηταράκης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και έτσι, η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.
Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου, νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενώ αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.
Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από δημοσίευμα της Καθημερινής, που ανέφερε ότι ο Νότης Μηταράκης εθεάθη το πρωί της Πέμπτης σε νησί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νότης Μηταράκης: Η πρώτη του αντίδραση στα social media μετά την παραίτηση
ΠΑΣΟΚ για Μηταράκη: Ξεκίνησε το ρεσιτάλ ανικανότητας του επιτελικού κράτους
ΣΥΡΙΖΑ για Μηταράκη: Βαφτίζουν «προσωπικούς λόγους» τις διακοπές του τη στιγμή που η χώρα καίγεται
SPONSORED
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44